Veelgestelde vragen

Een overzicht van veelgestelde vragen. Klik op een vraag om het antwoord te lezen.

 1. Voor wie zijn de lessen bedoeld? Ben ik niet te oud/jong?
  De lessen Bodyshape en Zumba bedoeld voor volwassenen die leuk en gezond willen bewegen. De deelnemers van de lessen zijn met name vrouwen in de leeftijdcategorie van 18-65 jaar.

 2. Ik wil graag een keer meedoen met een proefles. Moet ik mij hiervoor aanmelden?
  Nee, aanmelden is niet nodig. Je kunt langskomen wanneer het jou uitkomt. Heb je nog vragen dan kun je altijd even contact opnemen met Marjolein.

 3. Welke kleding trek ik aan als ik naar de les kom?
  Soepel zittende kleding en schoenen met schone zolen. Ook is het verstandig om een handdoek en een afsluitbaar flesje of bidon met water mee te nemen.

 4. Is de 10-lessenkaart gebonden aan een periode waarin ik de lessen kan besteden?
  Ja, de 10 lessen zijn te besteden in een seizoen. De periode van 10 lessen gaan in wanneer jij dat wilt.

 5. Ik heb een 10 lessenkaart genomen. Wat gebeurt er met mijn lestegoed als de les onverhoopt wordt geannuleerd.
  Uiteraard wordt alles er aan gedaan om de les door te laten gaan. Maar in een enkel geval wil het niet lukken om een vervanger te regelen. Tot nu toe is het gelukkig nog niet zover gekomen. Als de les geannuleerd wordt dan schuift je tegoed gewoon door naar de daaropvolgende week.

 6. Hoe weet ik of een les geannuleerd is?
  Als een les geannulleerd is krijg je tijdig een telefoontje of smsje. Het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken vul je in op het inschrijfformulier.

 7. Ik ben niet zo'n held met het onthouden van danspasjes. Is deze les dan wel iets voor mij?
  Jazeker, de danspassen zijn simpel en worden rustig opgebouwd. Het is belangrijk om plezier te hebben. Dus mocht het niet helemaal vlekkeloos gaan dan mag je rekenen op een beetje extra aandacht.

 8. Ik zie dat de lessen al 8 weken bezig zijn en graag wil ik meedoen. In de instap dan niet te groot?
  Nee, maak je geen zorgen. Bij Bodyshape en Zumba maken we gebruik van basisstappen. Eigenlijk alle bewegingen zijn varianten op de basisstappen. Als je een paar keer hebt meegedaan herken je de passen en gaat het bijna vanzelf. Het is belangrijk om plezier te hebben. Dus mocht het niet helemaal vlekkeloos gaan dan mag je rekenen op een beetje extra aandacht.

 9. Ik heb een proefles gevolgd en ik wil mij graag inschrijven. Waar kan ik het inschrijfformulier vinden?
  Het formulier om je in schrijven staat hier: inschrijfformulier. Druk het formulier af, vul het in en neem het mee naar de eerstvolgende les.

 10. Waarom zijn er geen lessen tijdens de schoolvakanties?
  De leslocatie wordt gehuurd van de Gemeente Binnenmaas / Bras Accomodaties en sluit haar deuren tijdens de schoolvakanties. Op die manier is er geen locatie om de lessen voor te zetten.

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact op met Marjolein.